Cramo Adapteo

Cramo Adapteo on edelläkävijä siirrettävien ja väliaikaisten tilojen toimittajana Euroopassa. Cramo Adapteo toimii Suomen lisäksi myös seitsemässä muussa maassa.

Cramo Adapteo Oy on osa konevuokraukseen erikoistunutta Cramo Group -konsernia ja on toiminut omalla brändillään vuodesta 2014.

Olemme erikoistuneet toimittamaan moduuleista rakennettavia siirrettäviä tiloja päivähoidon ja koulujen tiloiksi, toimistoiksi, majoitustiloiksi sekä näyttely- ja messutiloiksi. Olemme Pohjoismaiden suurin siirrettävien tilojen toimittaja. Asiakaskunnastamme 70 % on julkisen sektorin toimijoita ja 30 % yrityksiä.

Vuokrausverkostomme ulottuu 8 eri maahan, joissa toimii 12 myyntikonttoria. Suomen lisäksi Cramo Adapteo toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Henkilöstömme kattaa 150 alansa ammattilaista ja vuokrattavien moduliemme kapasiteetti on 22 000 moduulia. 

Cramo Adapteo on osa Cramo-konsernia

Cramo on palveluyritys, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokrauspalveluihin sekä siirtokelpoisten tilojen vuokraukseen. Yhtiö on yksi toimialansa johtavista palveluntarjoajista Euroopassa. Cramo toimii 15 eri maassa ja tämän lisäksi yhtiöllä on Venäjällä ja Ukrainassa toimiva Fortrent-niminen yhteistyöyritys, josta Cramo omistaa puolet. Cramo on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:n Teollisuustuotteet ja -palvelut toimialaluokkaan. Lisää Cramosta sivulta www.cramo.com.

Cramon kone- ja laitevuokrauspalvelut koostuvat rakennuskoneiden ja -laitteiden vuokrauksesta ja niihin liittyvistä palveluista. Paikalliselle sivulle pääset suoraan linkistä www.cramo.fi.