Tule työskentelemään tiimiimme!

Tule työskentelemään tiimiimme!

Tällä hetkellä meillä ei ole käynnissä varsinaisia rekrytointeja, mutta aina voit lähettää avoimen työhakemuksesi.

Kun sinua kiinnostaa työsuhde ammattitaitoisessa ja mukavassa tiimissämme, lähetä hakemuksesi osoitteeseen info.fi@cramoadapteo.com.

 

Cramo Adapteo – Room for Great Days

Cramo Adapteo kuuluu Cramo konserniin. Cramo Adapteo on johtava toimija siirtokelpoisten tilojen vuokrauksessa Pohjois-Euroopassa. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi toimimme myös Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Tavoitteenamme on olla merkittävä kansainvälinen toimija alallamme myös Keski-Euroopassa.

Cramo Adapteo tarjoaa joustavia ratkaisuja erilaisiin tilatarpeisiin julkiselle sektorille ja yrityksille 39 vuoden kokemuksella. Valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia, vakioituja tilaelementtejä, jotka on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Alan ammattilaisina tarjoamme kustannustehokkaita, ympäristön kannalta kestäviä ja toimivia ratkaisuja sekä väliaikaiseen että pidempään tilan tarpeeseen. Ratkaisumme soveltuvat kouluille, päiväkodeille, toimistoiksi ja majoitustiloiksi. 

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun sisältäen tilojen suunnittelun, pystytyksen, käytönaikaisen huollon sekä tilojen purkamisen. Joustavat palvelumme ja ratkaisumme takaavat asiakkaillemme erinomaisen käyttäjäkokemuksen – Cramo Adapteo - Room for Great Days!