Siirtokelpoiset koulut

Siirtokelpoiset koulut

Unohda parakkikoulu! Vuokraa koulu, jossa oppilaat viihtyvät.

Oppilasmäärän vaihtelua vuodesta toiseen on vaikea ennakoida. Joustavat tilaratkaisumme mahdollistavat nopean lisätilojen käyttöönoton, laadukkaissa luokkatiloissa. Teemme tilojen lisäämisestä helppoa ja kannamme vastuun koko prosessista tilojen suunnittelusta asennukseen. Halutessasi hankimme myös kalusteet ja viimeistelemme sisustuksen.

Asiantuntijamme suunnittelevat ja rakentavat tarvittavat tilat nopeasti, olipa kyse luokkahuoneista, opettajanhuonetiloista, ruokalasta, tai muista tiloista. Meillä on kymmenien vuosien kokemus opetustilojen rakentamisesta, joten tiedämme tarkoin, mitä koulun ja oppilaiden menestys vaatii. Toteutamme tilat opetustiloille asetettujen vaatimusten mukaisesti.

Siirrettävien tilojen vuokraamisen etuna on nopea sopeutuminen koulujen muuttuviin tilatarpeisiin. Joustavien ratkaisujemme ansiosta voit laajentaa tai supistaa eri tiloja tarpeen mukaan.

Parhaita puolia:

  • Tarjoamme laadukkaat, rakennusmääräykset täyttävät opetustilat vuokralle juuri sinne, missä asiakas niitä tarvitsee.
  • Tilat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin vuokrattavat tilat ovat aina täsmälleen tarpeiden mukaiset.
  • Vuokrajaksot voivat olla vaikkapa vain vuoden mittaisia. Mikäli toiminnassa tulee muutoksia, voidaan myös tilojen määrää, kokoonpanoa tai toimintoja muutella hyvinkin lyhyellä aikajänteellä.

Jos koulusi oppilaat ja opettajat kärsivät tilanahtaudesta, pyydä lisätietoja ratkaisuistamme.