Parakkikoulua parempi vaihtoehto

Parakkikoulua parempi vaihtoehto

Unohda parakkikoulu! Vuokraa koulu, jossa oppilaat viihtyvät.

Oppilasmäärän vaihtelua vuodesta toiseen on vaikea ennakoida. Joskus myös olemassa olevista koulurakennuksista saattaa löytyä ikävä yllätys, joka pakottaa oppilaat ja koulun henkilökunnan etsiytymään terveisiin ja puhtaisiin tiloihin. Cramo Adapteon joustavien palvelujen ansiosta väliaikaiset laadukkaat luokkatilat saadaan nopeasti käyttövalmiiksi.

Olemme vieneet moduulikoulut, jotka voidaan tuntea myös nimellä parakkikoulut tai konttikoulut, uudelle tasolle, ja keskiössä onkin sellaisten väliaikaisten koulutilojen rakentaminen, joissa niin oppilaat, opettajat kuin muukin koulun henkilökunta viihtyy ja voi hyvin. Kysy lisää siirrettävistä kouluistamme!

Kokenut siirrettävien koulujen rakentaja

Olemme halunneet tehdä väliaikaisten koulutilojen hankkimisesta helppoa ja kannamme vastuun koko prosessista aina tilojen suunnittelusta lähtien asennukseen. Halutessasi hankimme myös sisätilojen kalusteet ja viimeistelemme sisustuksen. Asiantuntijamme suunnittelevat ja rakentavat tarvittavat tilat nopeasti, olipa kyse luokkahuoneista, opettajanhuonetiloista, ruokalasta tai muista tiloista. Meillä Cramo Adapteolla on kymmenien vuosien kokemus siirrettävien koulujen rakentamisesta, joten tiedämme tarkoin, mitä koulun ja oppilaiden menestys vaatii. Toteutamme koulutilat aina opetustiloille asetettujen vaatimusten mukaisesti.

Moduulikoulu mukautuu nopeasti muuttuviin tarpeisiin

Moduulikoulun vuokraamisen etuna on sen nopea sopeutuminen koulujen muuttuviin tilatarpeisiin. Joustavien ratkaisujemme ansiosta voit laajentaa tai supistaa eri tiloja tarpeen mukaan sopimuskauden aikana.

Miksi valita Cramo Adapteon koulutilat?

  • Tarjoamme laadukkaat, rakennusmääräykset täyttävät opetustilat vuokralle juuri sinne, missä niitä tarvitset.
  • Tilat ovat puhtaat ja turvalliset käyttäjilleen. 
  • Tilat suunnitellaan yhdessä kanssasi, jolloin vuokrattavat tilat ovat aina täsmälleen tarpeidesi mukaiset.
  • Vuokrajaksot voivat olla vaikkapa vain vuoden mittaisia. Mikäli toiminnassa tulee muutoksia, voidaan myös tilojen määrää, kokoonpanoa tai toimintoja muutella hyvinkin lyhyellä aikajänteellä.

Jos koulussa kärsitään tilanahtaudesta tai epäterveellisestä koulurakennuksesta, pyydä lisätietoja väliaikaisista koulutiloistamme