Siirrettäviä tiloja majoituskäyttöön

Siirrettäviä tiloja majoituskäyttöön

Konttiasunto rakentuu nopeasti ja taipuu moneen

Siirrettävät tilamme ovat ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitset majoitustiloja nopeasti suuremmalle joukolle. Emme vain suunnittele ja rakenna nopeasti – me myös muunnamme joustavat moduulit täysin varustelluiksi, viihtyisiksi asuintiloiksi. Kansankielellä konttiasunto tai parakkiasunto saadaan sisäosiltaan ja toiminnoiltaan aivan tavallista asuntoa vastaavaksi, mutta huomattavasti nopeammin!

Asuntokontti mukautuu asujansa tarpeisiin

Asuntokonteista, eli meidän Cramo Adateon kielellämme moduuleista, koottavat majoitustilat ovat muunneltavissa ja räätälöitävissä niin, että asukkaat saavat kaiken tarvitsemansa. Kokonaisuuteen voi sisältyä kodikas oleskelutila, josta pääsee keittiöön, pesutiloihin, makuuhuoneisiin ja muihin tiloihin. Seinien ja kiintokalusteiden lisäksi saat meiltä halutessasi myös kaikki irtokalusteet ja asuntokonttien sisustuksen.

Ammattimainen suunnittelu takaa viihtyisät tilat

Olivatpa asukkaat opiskelijoita, rakennustyöntekijöitä kaukana kotoa tai muuta väkeä, jotka tarvitsevat majoitusta lyhyellä varoitusajalla, voit luottaa asiantuntijoihimme: he suunnittelevat ja rakentavat sellaiset tilat, jossa asukkaat viihtyvät. Tilapäisten majoitustilojen ei tarvitse näyttää tilapäisiltä, vaan teemme niistä mahdollisimman kodikkaat ja kutsuvat. 

Miksi valita Cramo Adapteon siirrettävät majoitustilat?

  • Voit lisätä ja järjestellä huoneita tarpeen mukaan.
  • Vuokrasopimuksemme soveltuvat nopeasti muuttuviin tilanteisiin.
  • Kannamme vastuun koko prosessista ja määräysten mukaisuudesta.

Kun tarvitset nopeasti viihtyisää majoitustilaa, ota meihin yhteyttä!