Siirrettävä päiväkoti lasten tarpeet edellä

Siirrettävä päiväkoti lasten tarpeet edellä

Lisätilaksi tai väliaikaiseksi väistötilaksi

Kun päiväkodeissa tarvitaan lisätilaa nopeasti, tuovat siirrettävät ja vuokrattavat tilat pikaisen avun. Cramo Adapteon siirrettävä päiväkoti on lasten tarpeet edellä suunniteltu tilakokonaisuus, jossa arki jatkuu kuten ennenkin – turvallisesti, viihtyisästi ja terveellisessä ympäristössä. Kysy lisää asiantuntijoiltamme siirrettävästä päiväkodista! 

Paljon muutakin kuin vain parakkipäiväkoti

Siirrettävän päiväkodin tilat rakennetaan pysyvien rakennusten rakennusmääräysten mukaiseksi. Prosessin jokaisesta vaiheesta huolehtivat ammattilaiset, joilla on pienille lapsille sopivien tilojen suunnitteluun ja rakentamiseen vankka asiantuntemus. Näin väliaikainen parakkipäiväkoti vastaa sisätiloiltaan täysin normaalia päiväkotirakennusta.

Saat pienellä vaivalla ja nopeasti modernin ja viihtyisän moduulipäiväkodin kaikkiin päivähoidon tarpeisiin: leikki- ja lepohuoneet, wc- ja peseytymistilat sekä henkilökunnan tilat.

Muuttuvat tilat muuttuviin tarpeisiin

Cramo Adapteon siirrettävä päiväkoti joustaa aina tilanteen vaatimin tavoin. Tilatarpeiden muuttuessa tiloja voidaan aina laajentaa tai pienentää hetken mukaan vuokra-ajan aikana. 

Miksi valita Cramo Adapteon siirrettävä päiväkoti?

  • Tarjoamme laadukkaat, rakennusmääräykset täyttävät päiväkotitilat vuokralle juuri sinne, missä asiakas niitä tarvitsee.
  • Tilamme ovat puhtaat ja varusteltu teknisillä ominaisuuksilla, jotka takaavat hyvän sisäilman laadun ja terveelliset tilat.
  • Tilat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin vuokrattavat tilat ovat aina täsmälleen tarpeiden mukaiset.
  • Vuokrajaksot voivat olla vaikkapa vain vuoden mittaisia. Mikäli toiminnassa tulee muutoksia, voidaan myös tilojen määrää, kokoonpanoa tai toimintoja muutella hyvinkin lyhyellä aikajänteellä.

Jos nykyiset päiväkotitilat ovat käyneet ahtaiksi tai epäterveellisiksi, ota yhteyttä