Siirrettävät tilat toimistokäyttöön

Siirrettävät tilat toimistokäyttöön

Laajenna yritystoimintaasi joustavasti

Kun yrityksellä on enemmän työntekijöitä kuin työpisteitä, hanki uutta työtilaa, joka tekee työpaikasta viihtyisän. Meiltä saat tarpeisiisi muokattuja valoisia ja tilavia siirrettäviä tilayksiköitä.

Riippumatta siitä, miten pitkäksi tai lyhyeksi aikaa toimistotiloja tarvitset, tilat rakennetaan tarvittaessa samojen määräysten mukaisiksi kuin pysyvätkin rakennukset, toisin kuin entisajan siirrettävät toimistoparakit.
Asiantuntijoillamme on runsaasti kokemusta tilojen toteuttamisesta melkein alalle kuin alalle ja mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Näitä ovat toimistot, neuvottelutilat, vastaanottotilat, myymälät, postitoimistot, laboratoriot ym.

Huolehdimme prosessin jokaisesta vaiheesta, työsuojelumääräysten mukaisesta suunnittelusta moduulien kokoamiseen ja purkamiseen. Halutessasi toimitamme myös toimistokalusteet.

Arkkitehtimme suunnittelevat tilat työtehtävien mukaan. Lähes aina asiakkaamme saavat työtilat, joissa viihtyvät hyvin pidempäänkin.

Kolme hyvää etua:

  • Tarjoamme laadukkaat, rakennusmääräykset täyttävät tilat vuokralle juuri sinne, missä asiakas niitä tarvitsee.
  • Tilat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin vuokrattavat tilat ovat aina täsmälleen tarpeiden mukaiset.
  • Vuokrajaksot voivat olla vaikkapa vain vuoden mittaisia. Mikäli toiminnassa tulee muutoksia, voidaan myös tilojen määrää, kokoonpanoa tai toimintoja muutella hyvinkin lyhyellä aikajänteellä.

Jos työpaikaltasi alkaa toimistotila loppua kesken, ota yhteyttä.