Siirrettävät tilat toimistokäyttöön

Siirrettävät tilat toimistokäyttöön

Toimistokontti soveltuu muuallekin kuin rakennustyömaille

Kun yritykselläsi alkaa olla enemmän työntekijöitä kuin työpisteitä, hanki uutta työtilaa, joka lisää työpaikan viihtyvyyttä. Aina toimiston vaihtaminen isompaan ei ole pitkällä aikavälillä paras ja kustannustehokkain ratkaisu, vaan ratkaisuna voi olla tilapäiset toimistotilat. Meiltä Cramo Adapteolta saat tarpeisiisi muokattuja valoisia ja tilavia siirrettäviä tilayksiköitä, joita ei sisätilojen perusteella uskoisi toimistokonteiksi tai toimistoparakeiksi!

Toimistoparakki pitkäksi tai lyhyeksi aikaa

Riippumatta siitä, miten pitkäksi tai lyhyeksi aikaa toimistotiloja tarvitset, tilat rakennetaan tarvittaessa samojen määräysten mukaisiksi kuin pysyvätkin rakennukset, toisin kuin entisajan siirrettävät toimistoparakit. Kyseessä ei siis todellakaan ole vetoisa ja pelkistetty koppi vaan sisätiloiltaan täysin moderni toimisto.

Hyvin suunnitellussa toimistossa viihdytään

Meillä Cramo Adapteon asiantuntijoilla on runsaasti kokemusta tilojen toteuttamisesta melkein alalle kuin alalle ja mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Näitä ovat toimistot, neuvottelutilat, vastaanottotilat, myymälät, postitoimistot, laboratoriot ym. Huolehdimme prosessin jokaisesta vaiheesta, työsuojelumääräysten mukaisesta suunnittelusta aina toimistomoduulien kokoamiseen ja purkamiseen. Halutessasi toimitamme myös toimistokalusteet.

Arkkitehtimme suunnittelevat tilat työtehtävien mukaan. Lähes aina asiakkaamme saavat työtilat, joissa viihtyvät hyvin pidempäänkin.

Kolme syytä valita Cramo Adapteon siirrettävä toimisto:

  • Tarjoamme laadukkaat, rakennusmääräykset täyttävät tilat vuokralle juuri sinne, missä asiakas niitä tarvitsee.
  • Tilat suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin vuokrattavat tilat ovat aina täsmälleen tarpeiden mukaiset.
  • Vuokrajaksot voivat olla vaikkapa vain vuoden mittaisia. Mikäli toiminnassa tulee muutoksia, voidaan myös tilojen määrää, kokoonpanoa tai toimintoja muutella hyvinkin lyhyellä aikajänteellä.

Jos yritykseltäsi alkaa toimistotila loppua kesken, ota yhteyttä!