Vuokraa tarvitsemasi tilat

Vuokraa tarvitsemasi tilat

Unohda parakin vuokraus

Jos yhteisösi yllätti äkillinen korvaavan tai lisätilan tarve, Cramo Adapeteolta saat tilanteeseen nopeasti toimivat ratkaisut. Tarjoamme väliaikaisten tilojen vuokrausta mm. päivähoitoon, kouluille, toimistotiloiksi sekä majoitukseen. Saat meiltä valmiit väliaikaiset tilat avaimet käteen -palveluna, jolloin hoidamme niin suunnittelun, viranomaismääräykset, rakennuksen ja asennuksen kuin loppusiivouksen. Cramo Adapteon moduulien vuokraus on varustuksensa ansiosta kaukana perinteisestä parakkien vuokrauksesta, joten sisätiloissa et edes huomaa olevasi väliaikaisissa tiloissa!

Viihtyisät ja terveelliset tilat moneen eri tarkoitukseen

Olemme erikoistuneet räätälöimään ja rakentamaan joustavia väliaikaisia tiloja moduuliyksiköistä, eli tuttavallisemmin myös parakeista. Parakin vuokraus saattaa kalskahtaa aluksi arveluttavalta, mutta ratkaisujemme ansiosta moduulimme ovat kaukana perinteisistä parakeista. Saat meiltä väliaikaiset tilat, jotka tarjoavat raikkaan, valoisan ja sisustukseltaan viihtyisän ympäristön niin perheen pienimmistä aina suvun vanhimpiin. Ja mitä tärkeintä, ne ovat käyttäjilleen turvallisia ja terveellisiä ilman huolia esimerkiksi sisäilmaongelmista. Kysy tarjous tilaratkaisuista!

Lue lisää, miten väliaikaisten tilojen vuokraus toimii!

Miksi väliaikaisten tilojen vuokraus Cramo Adapteolta kannattaa?

Me Cramo Adapteolla olemme markkinoiden johtava väliaikaisten tilojen tarjoaja. Kokemuksemme ja laajat verkostomme takaavat sen, että pystymme tarjoamaan varmasti toimivat ja nopeasti pystytettävät väliaikaistilat.

Etuja Cramo Adapteolta vuokrattaessa:

  • Tilat räätälöidään tarpeen mukaisiksi.
  • Käytössäsi on asiantuntija-apua alusta loppuun.
  • Saat juuri oikean määrän tilaa tarvitsemallesi ajanjaksolle.
  • Lisää tai vähennä tilaa tarpeen muuttuessa.
  • Vuokraus on helppo budjetoida, kustannusrakenne on selkeä.
  • Ekotehokkaat tilat vastaavat nykyajan ympäristövaatimuksiin.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme väliaikaisten tilojen vuokrauksesta!