C30

Yhdistele ja muokkaa kustannustehokkaita ja joustavia moduuleita mielesi mukaan

Joustavista C30-moduuleista voit suunnitella toivomasi kokonaisuuden, olipa kyse väliaikaisesta hankkeesta tai usean vuoden tarpeesta. Moduulit on helppo asentaa mille tahansa tukevalle alustalle, ja niiden avulla voidaan tarvittavia tiloja laajentaa tai pienentää tarpeen mukaan.

Tuhansien projektien perusteella voimme taata, että C30-järjestelmästä saat käytännöllisen toimiston, päiväkodin, koulun tai melkein minkä tahansa väliaikaisen tilan.

C30-moduuleista voidaan koota erilaisia huonekokonaisuuksia. Arkkitehtimme suunnittelevat sinulle ratkaisun, joka sopii parhaiten käyttötarkoituksiisi.

C30-järjestelmä on kustannustehokas vaihtoehto. Se takaa laadukkaat tilat, jotka kestävät kovissakin olosuhteissa säilyttäen sisätilat mukavan lämpiminä.

Lataa C30-järjestelmän huolto- ja käyttöohje.

Kuvat

Tuotetiedot

Joustava ratkaisu

C30 on nopeasti siirrettävänä ja asennettavana järjestelmänä kustannustehokas ratkaisu äkillisiin tilatarpeisiin. Ideaali vuokra-aika on pääsääntöisesti 6 – 24 kuukautta. Järjestelmä soveltuu esimerkiksi koulu-, päiväkoti- ja toimistokäyttöön. C30-järjestelmä on muiden Cramo Adapteon järjestelmätuotteiden tapaan helposti muokattavissa suuremmaksi tai pienemmäksi asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan. Tarvittaessa jopa vuokrakauden aikana. Neliöiden hukkakäyttö ja siitä aiheutuvat kulut saadaan näin minimoitua.

Varusteet

C30-järjestelmän moduuleissa on vakiona sähkölämmitys ja valaistus loisteputkilaatikkovalaisimin. Opetustiloissa on vakiona koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla, WC-tiloissa koneellinen poistoilmanvaihto ja muissa tiloissa painovoimainen ilmanvaihto. Järjestelmään on saatavana lisävarusteena mm. lattialämmitys ja toimistohuoneisiin huonekohtainen ilmanvaihto.

Tehokas lämmöneristys

C30-järjestelmän elementit ovat energiatehokkuudeltaan luokkansa parhaimpia Suomessa. Kylmäsiltojen ehkäisemiseksi niissä on muista markkinoilla olevista tuotteista poiketen puurunko ja lämmöneristeenä polyuretaani.

Kysely