C80

Energiatehokkain moduulijärjestelmämme

C80 on yksi uusimmista moduulijärjestelmistämme. Sen sisätilojen mukavuus on optimoitu ja energiatehokkuus on huipussaan.

Tähän on päästy laadukkaiden materiaalien ja hyvään lämpöeristykseen panostavan rakennustavan ansiosta. Käyttäjille ja ympäristölle koituvien etujen lisäksi ratkaisu on alhaisten ylläpitokulujen ansiosta lempeä myös lompakolle.

C80 on tarkoitettu pitkäaikaiseen vuokrakäyttöön, 3 -10 vuodeksi. C80 on oiva ratkaisu nopeana lisätilana kouluihin, päiväkoteihin tai toimistoihin.

Halutessasi voit vuokrata tilat myös valmiina kalusteineen ja lisävarusteineen. Kalusteet ja varusteet sisällytetään silloin vuokrasopimukseen.

Kun tarvitset nopeasti lisätilaa, ota yhteyttä, niin kerromme, miten C80-moduulijärjestelmämme voi ratkaista pulmasi.

Kuvat

Tuotetiedot

Markkinoiden laadukkain järjestelmä

C80 on erittäin laadukas järjestelmä useamman vuoden käyttötarkoituksiin. Järjestelmän moduulit kuuluvat P2-paloluokkaan (julkisivumateriaalit ovat palamattomia A-luokan materiaaleja), materiaalit ovat käyttöä ja kulutusta kestäviä sekä päästöttömiä (M1-päästöluokka, ei mineraalivillaa rakenteissa).

Uusinta energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta

Muista markkinoilla olevista lyhytaikaiseen vuokraamiseen soveltuvista tuotteista poiketen C80-järjestelmä on erittäin energiatehokas. Lisäksi järjestelmässä on vakiona keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä tehokkaalla lämmön talteenoton vuosihyötysuhteella. Energian erilliskulutus (ilmanvaihto, lämmitys, valaistus jne.) on myös nykyvaatimusten mukaan mitattavissa. Lisävarusteena jo valmiiksi hyvin varusteltuun järjestelmään on saatavana vesikiertoinen lämmitys ja jäähdytys.

Muuntautuva ratkaisu moneen tarpeeseen

Moduulityypit ovat muuntautumiskykyisiä ja tilojen käyttötarkoitusta voidaan muutella tarpeen mukaan. Esimerkiksi päiväkoti muuttuu siirtoseinäsovelluksen myötä käden käänteessä opetustilaksi. Lisäksi hukkatilojen osuus on saatu suunnittelullisilla ratkaisuilla minimoitua, mikä lisää järjestelmän kustannustehokkuutta entisestään. Ideaali vuokra-aika on 24 kuukaudesta eteenpäin.

Kysely