Smartblock

Nyt saat markkinoiden ensimmäisen kalustemaisen, modernilla teknologialla varustellun työtilaratkaisun Cramo Adapteolta. Smartblock-neuvottelutilassa voit aloittaa tehokkaan työskentelyn heti, missä vain!

Smartblock on modernilla teknologialla varusteltu, liikuteltava, täysin kotimanen neuvottelutila. Tilatehokas ja joustava Smartblock-neuvottelutila on suunniteltu moniin tarpeisiin, kuten palavereihin, ryhmätyöskentelyyn tai asiakaspalvelu- ja promopisteeksi. 

Cramo Adapteolta  voit vuokrata joko Smartblock Full Digital - tai Smartblock Half Analog -neuvottelutilan. Molemmissa Smartblock-malleissa on lukittavat pyörät piilossa elementin alla, mikä tekee neuvottelutilasta helposti siirrettävän.

Smartblock voidaan brändätä yrityksen värien mukaisesti. Ulkopinnat voi päällystää tulosteilla tai maalata eri sävyillä. Myös verhoilun voi määrittää juuri halutunlaiseksi.

Lisätietoja Smartblock-neuvottelutilasta saat Jarno Paloselta, puh. 040-638 6033 tai info.fi@cramoadapteo.com.

Kuvat

Tuotetiedot

Smartblock Full Digital

Täydellinen 3,5 neliön kokonaisuus, josta löytyy kaikki tarvittava niin yksilötyöskentelyä, presentointia, puhelinneuvottelua kuin palaveriakin varten: 2 kpl sohvia, pöytä (heijastamaton pinta), integroitu 32” Full HD-näyttö, 4 kpl LED-valospotti himmentimellä, 2 kpl kattoon upotettu kaiutin, 4 kpl pistorasia, 2 kpl USB-latauspiste. Lisäksi HDMI, VGA, 3,5 mm audioliitäntä sekä lukittavat ja näkymättömissä olevat pyörät. Tila 1-6 henkilölle.

Smartblock Half Analog

Oivallinen mm. puheluiden hoitamiseen tai nopeisiin kahdenkeskisiin palavereihin. Half Analog -mallin syvyys on vain puolet Full-version syvyydestä eli 80 cm. Lattia pinta-alaa se vie vain 1,75 m². Pienen kokonsa ansiosta sitä on helppo liikutella jopa yksin, mutta silti siitä löytyy kaikki tarvittava: 2 kpl sohvia, pöytä (heijastamaton pinta), 2 kpl LED-valospotti himmentimellä, 2 kpl pistorasia sekä lukittavat ja näkymättömissä olevat pyörät. Tila 1-4 henkilölle.

Kysely