Smartblock

Nyt saat markkinoiden ensimmäisen kalustemaisen, modernilla teknologialla varustellun työtilaratkaisun Cramo Adapteolta. Smartblock-neuvottelutilassa voit aloittaa tehokkaan työskentelyn heti, missä vain!

Smartblock on modernilla teknologialla varusteltu, liikuteltava, täysin kotimanen neuvottelutila. Tilatehokas ja joustava Smartblock-neuvottelutila on suunniteltu moniin tarpeisiin, kuten palavereihin, ryhmätyöskentelyyn tai asiakaspalvelu- ja promopisteeksi. 

Cramo Adapteolta  voit vuokrata Smartblock Full Digital neuvottelutilan. Tässä Smartblock-mallissa on lukittavat pyörät piilossa elementin alla, mikä tekee neuvottelutilasta helposti siirrettävän.

Smartblock voidaan brändätä yrityksen värien mukaisesti. Ulkopinnat voi päällystää tulosteilla tai maalata eri sävyillä. Myös verhoilun voi määrittää juuri halutunlaiseksi.

Lisätietoja Smartblock-neuvottelutilasta saat Hanna Suppulalta, puh. 040 828 7657 tai hanna.suppula@cramoadapteo.com.

Kuvat

Tuotetiedot

Smartblock Full Digital

Täydellinen 3,5 neliön kokonaisuus, josta löytyy kaikki tarvittava niin yksilötyöskentelyä, presentointia, puhelinneuvottelua kuin palaveriakin varten: 2 kpl sohvia, pöytä (heijastamaton pinta), integroitu 32” Full HD-näyttö, 4 kpl LED-valospotti himmentimellä, 2 kpl kattoon upotettu kaiutin, 4 kpl pistorasia, 2 kpl USB-latauspiste. Lisäksi HDMI, VGA, 3,5 mm audioliitäntä sekä lukittavat ja näkymättömissä olevat pyörät. Tila 1-6 henkilölle.

Kysely